joi, 15 octombrie 2015

Notar, notar public, notar de stat, despe ce e vorba?

Cine si ce este un Notar?

Notarul este un functionar juridic autorizat de stat sa elibereze anumite adeverinte si autentificari de documente, pentru a fi prezentate in tara si in strainatate.
In Romania exista functia de Notar Public, in timpul regimului comunist a existat o functia de Notar de Stat.
In Israel, exista functia de Notar si legea stabileste ca Notarul are toate autoritatile Notarului Public.
 Deci daca aveti nevoie de servicii notariale in Israel, cautati un Notar, nu un Notar Public. Daca aveti nevoie de servicii notarile in Israel, cautati un Notar.Cine este Notar?  

in Israel functia de notar este data numai unui avocat licentiat care a dovedit in fata unei comsii ca are experinta practica de cel putin 10 ani în profesia de avocat, si are un trecut impecabil din punct de vedere penal si etic profesional. Autoritatea notarului este de a confirma, valida și edita documente legale care necesită sancțiune specială. Notarul oferă o gamă de servicii de care vor fi necesare la  majoritatea dintre omeni l în viețile noastre.  aprobarea Acordului financiar pre nuptial,  o traducere a unui contract, a unei diplome, redactarea unui testament,  Trebuie să dovedi că ești în viață? Aceasta și alte necesită aprobarea notar. Documentul notarial este confirmarea autenticității și autenticitate, corectitudinea traducerii, pentru a aproba identitatea sigiliului și că aprobarea de etanșare a semnat în mod voluntar. Importanța semnarea notar mare, pentru că multe documente nu vor fi depuse la autoritățile și organismele sau prezentarea în instanță, cu excepția cazului aprobate de către un notar.© copyright 2015 Doron Zisso, Avocat si Notar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu